Tarjoamme laadukkaita palveluita yrityksille, julkiselle sektorille
sekä muille työllistämistoimijoille.

SunUra Oy

SunUra Oy:n ovat perustaneet haastavassa työmarkkina-asemassa olevien henkilöiden työllistämisen asiantuntijat. Toimintamme on aloitettu vuonna 2013 Espoossa ja vuoden 2016 aikana yrityksemme on kasvanut ja laajentanut toimintaansa voimakkaasti. Myös tulevina vuosina panostamme strategiassamme sekä toimintamme kasvuun, että koko toimialan jatkuvaan kehittämiseen.

Toimintamme keskiössä on tehokkaiden työllistämispalveluiden tuottaminen yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille. Työllistämme pääasiassa haastavassa työmarkkina-asemassa olevia henkilöitä ja tarjoamme laajasti erilaisia työllistämistä tukevia palveluita. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointi, erilaiset alihankintatyöt, buukkaus sekä konsultointi. SunUran toimistot sijaitsevat Porvoossa, Hämeenlinnassa, Vantaalla ja Lahdessa, mutta toimimme koko Etelä-Suomen alueella.

Tavoitteenamme on olla yksi johtavista haastavassa työmarkkina-asemassa olevien työllistämispalveluita tarjoavista yrityksistä. Haluamme tuoda yhteiskunnalle hyvinvointia ja säästöjä tehokkaiden työllistämispalveluidemme kautta.

Huolehdimme työntekijöistämme. Ota yhteyttä.

 

sunura sun ura työllistämispalvelut työpankkikokeilu

Ota yhteyttä

Tarjoamme laadukkaita palveluita yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille.