Tarjoamme laadukkaita palveluita yrityksille, julkiselle sektorille
sekä muille työllistämistoimijoille.

Työpankkikokeilu

Olimme mukana valtakunnallisessa STM:n rahoittamassa työpankkikokeilussa, jossa työllistettiin osatyökykyisiä, pitkäaikaistyöttömiä ja nuoria avoimille työmarkkinoille. Työpankkikokeilu päättyi vuoden 2016 joulukuussa. Lue raportti.

Työpankkikokeilussa kehitettiin tapoja, joilla voidaan työllistää osatyökykyisiä, pitkäaikaistyöttömiä ja ilman perustutkintoa olevia nuoria avoimille työmarkkinoille. Tavoitteena oli muun muassa kehittää liiketoiminnan ehdot ja yhteinen toiminta-ajatus työpankeille, kehittää työpooli osaksi työpankkitoimintaa, kehittää kannusteita työllistää heikossa työmarkkina-asemassa olevia sekä arvioida julkisen tuen roolia työpankkitoiminnassa ja organisoida työpankkitoiminta valtakunnallisesti.

Työpankkiyritysten tavoitteena oli työllistää erityisesti osatyökykyisiä ja työttömiä henkilöitä mahdollisimman pienillä julkisilla tuilla. Yhteiskuntavastuullinen työ on meille tärkeää. Olemme tehneet yhteistyötä työpankkiyrityksenä muun muassa Porvoon ja Espoon kaupunkien kanssa.

 


Lataa työpankin esite tästä (.pdf).


Huolehdimme työntekijöistämme. Ota yhteyttä.

 

sunura sun ura työllistämispalvelut työpankkikokeilu

Ota yhteyttä

Tarjoamme laadukkaita palveluita yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille.