Tarjoamme laadukkaita palveluita yrityksille, julkiselle sektorille
sekä muille työllistämistoimijoille.

 

Henkilöstönvuokraus

Työntekijälle

Tarjoamme monipuolisia töitä eri toimialoilta koko Suomen alueella. Vuokratyö on hyvä tapa saada työkokemusta, tutustua eri aloihin ja näyttää osaamisensa työnantajalle. Nykypäivänä vuokratyöstä voi saada oivan työsuhteen myös pidemmäksi ajaksi.

Toimintamme on työntekijälähtöistä, ja pyrimme tarjoamaan työntekijöillemme kiinteät viikkotunnit ja pidempikestoisia työsuhteita. Tavoitteenamme onkin, että henkilöstönvuokraus johtaa työllistymiseen suoraan asiakasyritykseemme!

Työnantajalle

Tarjoamme yritysasiakkaillemme nykyaikaista ja vastuullista henkilöstönvuokrauspalvelua koko Suomen alueelle. Huolehdimme sekä asiakkaistamme, että työntekijöistämme, ja tärkeintä meille on löytää juuri oikea työntekijä vastaamaan Teidän tarpeitanne. Uskomme siihen, että laadukas rekrytointiprosessi ja työntekijöistä huolehtiminen johtaa tyytyväisiin asiakkaisiin ja pitkiin asiakassuhteisiin.

Takaamme kilpailukykyisen hinnoittelun ja mahdollisuuksien mukaan hyödynnämme olemassa olevia työllistämistukia myös vuokratyösuhteisiin, mikäli palkkatukiehdot täyttyvät. Palkkatuki madaltaa kynnystä palkata haastavassa työmarkkina-asemassa oleva henkilö ja sitä kautta tukee myös yhteiskuntavastuullista toimintaa.

Välitämme vuokratyöntekijöitä eripituisiin työnsuhteisiin, joten oli kyseessä sitten projektityö, sijaisuus, pidempiaikainen tarve tai koko henkilöstön ulkoistaminen; ota yhteyttä, me autamme!


sunura henkilöstövuokrauspalvelut

sunura henkilöstövuokraus

Huolehdimme työntekijöistämme. Ota yhteyttä.

 

sunura sun ura työllistämispalvelut työpankkikokeilu

Ota yhteyttä

Tarjoamme laadukkaita palveluita yrityksille, julkiselle sektorille sekä muille työllistämistoimijoille.

Lähetä meille viesti Facebookissa